Η φιλοσοφία μας είναι καθαρά πελατοκεντρική έχοντας ως στόχο πάντα την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Το όνομα της εταιρίας μας είναι συνυφασμένο με τις λέξεις πρωτοπορία-καινοτομία-αξιοπιστία.

Το τρίπτυχο αυτό μας διέπει 33 χρόνια τώρα και είναι ακριβώς αυτό που μας κατατάσσει σε μια απ τις κορυφαίες θέσεις μεταξύ των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των οπωροκηπευτικών.

Πρωτοπορία

Η επωνυμία Ντελιόπουλος 33 χρόνια τώρα ανήκει στις πρωτοπόρες εταιρίες του χώρου των οπωροκηπευτικών όντας την δεκαετία του ΄70 από τις πρώτες που εμπορεύτηκαν και διακίνησαν ακτινίδια στην ελληνική αγορά. Την δεκαετία του ΄80 λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ανάγκες των πελατών ήταν από τις πρώτες που άλλαξε τον τρόπο συσκευασίας των οπωροκηπευτικών προϊόντων της από ξύλινα τελάρα σε πλαστικά και μέσα σε λίγα χρόνια όλοι ακολούθησαν . Τη δεκαετία του ΄90 αφουγκραζόμενη τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής αγοράς για ποιοτικά προϊόντα έγινε η πρώτη ελληνική εταιρία στην Β. Ελλάδα που δημιούργησε δικό της ιδιόκτητο συσκευαστήριο στην Τουρκία θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει τον υψηλό πήχη ποιότητας και συσκευασίας που την διακρίνει στα προϊόντα που φέρουν την επωνυμία της. Τον 21ο αιώνα έρχεται πάλι με μια πανελλήνια πρωτοπορία όντας η πρώτη εταιρία - και μέχρι που γράφεται αυτό το κείμενο και η μοναδική - οπωροκηπευτικών που εφαρμόζει σύστημα επιβράβευσης πελατών.

Καινοτομία

Οι καινοτόμες μέθοδοι που χρησιμοποιούμε και εισάγουμε στον χώρο της εμπορίας αλλά και διακίνησης οπωροκηπευτικών πηγάζουν από την προσήλωση μας στην πληρέστερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πελατών μας. Αυτό ξεκινάει από την ενημέρωση μέσω sms (γραπτών μηνυμάτων), συνεχίζεται με την δημιουργία του Del-Club και ολοκληρώνεται με την δωρεάν παράδοση των προϊόντων μας στους πελάτες με την υπηρεσία Deluxe Delivery. Είμαστε κάθε στιγμή έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη των πελατών μας , γιατί στην εταιρία Deliopoulos πιστεύουμε ακράδαντα ότι το πιο σημαντικό κομμάτι της εταιρίας μας είστε όλοι ΕΣΕΙΣ.

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία μας είναι ένα πράγμα το οποίο έχει σμιλευθεί μέσα στις δεκαετίες ύπαρξης μας στον χώρο των οπωροκηπευτικών και έχει πλέον καταχωρηθεί σαν ένα σήμα κατατεθέν μας στον ευρύτερα ευρωπαϊκό χώρο . Γι αυτό άλλωστε η κορυφαία εταιρία στον ελλαδικό χώρο στην παραγωγή χρωματιστών πιπεριών Θερμοκήπια Δράμας Α.Ε μας έχει εμπιστευθεί την αποκλειστική χονδρεμπορική διακίνηση των προϊόντων της εντός της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης και στην Ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και η εταιρία AGRITEX ενεργειακή Α.Ε ως ένα από τους συνεργάτες της.

Για τους πελάτες μας η αξιοπιστία μας μεταφράζεται σε σιγουριά ότι ανά πάσα στιγμή έχουν ένα συνεργάτη δίπλα τους που είναι έτοιμος και ικανός , ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες, διαμέσω του δικτύου προμηθευτών που έχει, να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη δημιουργηθεί με την αδιάκοπη ροή τροφοδοσίας προϊόντων.

Πιστοποίηση ISO 22000:2005