Το Deluxe Delivery Service δημιουργήθηκε για να ολοκληρώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την εταιρία μας με το να φέρνει όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε στο χώρο σας απολύτως δωρεάν.

Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι να απαλλάξει τον σημερινό επαγγελματία από την σχεδόν καθημερινή ανάγκη προσέλευσής του στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης. Έτσι, πέραν από την οικονομία χρόνου και κόπου, του παρέχει όλο το εύρος των προϊόντων που επιθυμεί δίνοντάς του παράλληλα ένα σημαντικό τιμολογιακό πλεονέκτημα που θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης του.

Το Deluxe Delivery Service απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες των οποίων το αντικείμενο της επιχείρησής τους έχει να κάνει εξ ολοκλήρου ή αποσπασματικά με οπωροκηπευτικά και έχουν ανάγκη από έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα τους προμηθεύει τα προϊόντα που επιθυμούν στον χρόνο που επιθυμούν.

Μπείτε και εσείς τώρα στο Del-Club και απολαύστε την Deluxe πλευρά της τροφοδοσίας οπωροκηπευτικών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο κινητό 6937-111605 κ. Ντελιόπουλος Θωμάς ή μέσω email: thomas@deliopoulos.gr και ο υπεύθυνος ενημέρωσης μας θα έρθει στο χώρο σας να συζητήσετε για τα οφέλη της επιχείρησής σας από μια ενδεχόμενη συνεργασία μαζί μας.